Despre Noi

Suntem o companie cu experienta in domeniul dezvoltarii de software cat si domenii ca resurse umane, situatii de urgenta sau securitate si sanatate in munca din anul 2010. Dupa investitii majore de peste 1.250.000 EUR, am reusit sa livram imediat dupa lansarea Ordonanței de Urgență nr.36/2021 o serie de produse necesare pe piata de resurse umane din Romania.

In cifre societatea ISSM Consulting administreaza in prezent datele aferente a aproximativ 14000 contracte individuale de munca si are un numar de peste 5000 de utilizatori inscrisi in platforma.

Platforma este destinata tuturor organizatiilor care doresc sa isi reduca costurile si sa isi optimizeze procesele interne prin trecerea de la dosarul de personal in format fizic pe hartie la unul online.

Un program foarte important in cadrul platformei este cel destinat serviciilor externe pe linie de securitate si sanatate in munca care permite acestora sa efectueze instruirea sau testarea pe linie de securitate si sanatate in munca 100% online atat pentru posturi care implica munca de birou cat si pentru angajati care desfasoara munca fizica fara o calificare anume, indiferent de locatia acestora. Beneficiile pentru inspectorii ssm / su nu se opresc aici, prin intermediul platformei acestia pot genera dosarul de cercetare a accidentului de munca in conformitate cu cerintele legale. Mai mult serviciile externe dupa implementarea sistemului issm.ro pot genera automat in formatul cerut de lege raportul semestrial de activitate in functie de datele prezente in platforma.

Autorizati de :
logo issm.ro